WEETJES

Ongekende bestemmingen !
Uiteraard trekt iedereen naar populaire vakantieoorden zoals Tenerife of Turkije. De meeste toeristen zien daarom de kleinere, minder gekende vakantiebestemmingen over het hoofd terwijl je er net de mooiste schatten van Europa terugvindt! 
Thomas Cook zet daarom 12 weken lang elke week een onbekende bestemming in de kijker. Wij vonden het een leuk idee om jullie ook op de hoogte te houden.

Deze week zetten we het Griekse eiland Santorini in de kijker:
Santorini is het meest zuidelijke eiland van de Cycladen en dankt zijn uitzonderlijke schoonheid aan de vulkaanuitbarstingen die eeuwen geleden het eiland boetseerden. Aan de rand van de kraters bouwden de eerste bewoners blauwwitte grotwoningen en kerkjes. De huidige huizen maken van Santorini één van de meest fotogenieke eilanden in de Egeïsche Zee. Voor de waarschijnlijk mooiste zonsondergang ter wereld moet je in het stadje Oia zijn. Elke avond nemen honderden mensen op de rotswanden plaats om zich te vergapen aan dit wonderbaarlijke schouwspel. Overdag kan je in Oia terecht in één van de vele juwelenwinkeltjes of restaurants waar verse inktvis op het menu staat. Ook een boottocht in de caldera (krater) is een must. Tijdens de rondvaart meer je onder andere aan in de hoofdstad Fyra, beklim je de nog steeds actieve vulkaan en zwem je in de heerlijke warmwaterbronnen.
Hoteltips: Mediterranean White Hotel - Hermes Hotel - Antinea Suites & Spa


image-242223-santorininiblauwedaken.jpg

TUI START MET DE LAST MINUTE CAMPAGNE "TIJD VOOR TUI"
Er zijn reeds sterke promo's voor afreizen in juli en augustus. Enkele voorbeelden:
Griekenland/Kreat - Koni Village 4* - afreis 03/07 vanuit Brussel - 7 nachten in AI: 599 € per persoon
Spanje/Mallorca - Grupotel Taurus Park - 4* - afreis 04/07 vanuit Luik - 7 nachten in HB: 499 € per persoon
Turkije/Antalya - Blue Sky hotel 4* - afreis 31/08 vanuit Brussel - 7 nachten in AI: 499 € per persoon
(aanbiedingen zijn geldig zo lang de voorraad strekt - prijzen per persoon, gebaseerd op een verblijf in standaardkamer)

Kom langs om de andere aanbiedingen te ontdekken ...